CERTIFICATEN

Uw partner in overslag, expeditie, opslag en logistiek

Certificaten

 

Kwaliteit en Veiligheid zijn de kernbegrippen waaraan we onze dienstverlening koppelen. We proberen dit te verzekeren door te werken met een geïntegreerd kwaliteitssysteem. Door dit kwaliteitssysteem konden we twee belangrijke certificaten verwerven - VCA en FCA.
De Veiligheid Checklist Aannemers (VCA) is een kader voor beheersystemen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Het is een veelzijdig en compleet programma waarbij ons bedrijf op een gestructureerde en objectieve manier gecontroleerd wordt om aan de standaardvoorwaarden te voldoen als het aankomt op een groot aantal punten met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu.

Link: www.besacc-vca.be

FCA staat voor Feed Chain Alliance. De FCA-standaard brengt de vereisten in kaart die nodig zijn om te voldoen aan de richtlijnen die door de voedselautoriteiten worden aanbevolen voor de productie en de verkoop van voedingsmiddelen / diervoeders. Deze richtlijnen bevatten minimale eisen om ervoor te zorgen dat de producten van hoge kwaliteit zijn en geen risico voor de consument vormen.

Link: http://www.ovocom.be/

 


Contacteer ons:

Schelde-Natie N.V.

Energielaan 16
2950 Kapellen
België

+32 (0)3 846 0 846